Glutenfri lækkerier,  Madpakken

Mælkesnitter

Sidste weekend lavede jeg en portion glutenfri mælkesnitter til madpakken. De er ikke super sunde men ret lækre. En lille mælkesnitte i madpakken er ok.

Mælkesnitter er ikke det nemmeste at lave, det kræver nok lidt øvelse at få dem helt pæne. Men når nu det var mit første forsøg med en glutenfri udgave så synes jeg det gik ok. De smagte i hvert fald godt.

Ingredienser til bunden:

 • 150 g. sukker
 • 50 g. olie
 • 3 æg
 • 3 spsk. kakaopulver
 • 1 tsk. bagepulver
 • 4 spsk. mælk
 • 140 g. Schär Mix C
 • 1 tsk. vaniljesukker

Ingredienser til fyldet:

 • 200 g. flødeost
 • 40 g. flormelis
 • 1 tsk. akaciehonning
 • Et par dråber citronsaft
 • 1,5 dl. piskefløde
mælkesnitter

Opskrift efter inspiration fra mummum.dk

Mælkesnitter i madkassen er der delte meninger om, men hvis madpakken indeholder masser af sunde ting så gør det efter min mening ikke noget hvis der også er noget lækkert. Jeg har samlet en del ideer til madpakken her og der vil løbende komme flere ideer da jeg sjældent gider spise rugbrødsmadder.

Husk at du kan følge mig på instagram, hvor jeg også skriver når der er nye opskrifter her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *