Glutenfri lækkerier,  Smagen af jul

Havregrynskugler – lette og lækre

Havregrynskugler smager skønt og så er de vildt lette at lave. Jeg har lavet en portion sammen med mine to små søstre. De synes det er hyggeligt at hjælpe mig i køkkenet.

havregrynskugler

Mine havregrynskugler er lavet på glutenfri havregryn, men de kan også laves på helt almindelige havregryn. Det gør ikke den store forskel i forhold til resten af ingredienserne.

Havregrynskugler – min opskrift

  • 75 g blød margarine
  • 3 dl glutenfri havregryn
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1½ spsk kakao
  • 1/4 dl vand
  • Kokos til at trille dem i

Fremgangsmåde:

  • Bland alle ingredienser.
  • Rul kugler i passende størrelse og rul dem i kokos.
  • Opbevares i køleskabet
havregrynskugler

Havregrynskugler hører julen til. Jeg laver dem sjældent på andre tider af året. De kommer som regel frem som fredagsguf i løbet af efteråret når vi begynder at længes efter julen. Havregrynskugler er en del af vores mad/bage tradition omkring julen og derfor nogle vi laver hvert år.

Lyst til flere glutenfri lækkerier? Så tjek min store samling af glutenfri opskrifter her.

Følg mig på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *