Chokoladesnitter

I dag er det den 1. søndag i advent og jeg har hygget i køkkenet sammen med min kusine og min ene lillesøster. Jeg elsker at bage og det var rigtig hyggeligt at bage sammen med de andre i dag.

Chokoladesnitter er lette at lave og smager rigtig godt. Dejen kan fint laves i forvejen, da den gerne skal stå mindst en halv time på køl inden den rulles ud.

Vi bagte også småkagerne i en glutenfri version og de smagte også godt. Så hvis du har brug for en glutenfri udgave så benytter du blot 300 g rød Finax i stedet for almindelig hvedemel.

Opskriften er, som rigtig mange småkager, utrolig børnevenlig og derfor et perfekt bud på en julesmåkage, der kan laves sammen med børnene.

Chokoladesnitter

Ingredienser:

  • 200 g sukker
  • 300 g mel
  • 1 tsk vanilje
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk kakao
  • 200 g kold smør
  • 1 æg

Fremgangsmåde:

  • De tørre ingredienser blandes i en skål.
  • smørret smuldres ned i skålen og blades med de andre ingredienser.
  • Dejen samles med ægget.
  • Lad dejen hvile mindst 30 min i køleskabet.
  • Del dejen i 8 portioner.
  • Rul dejen ud i pølser på ca. 30 cm.
  • Rul pølserne flade med en kagerulle.
  • Bages ca. 10 min ved 175 grader.
  • Tag dem ud af ovnen og skær snitterne
  • Lad dem køle af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *