Jeg har efterhånden bagt en hel del roulader efter jeg fandt ud af at det ikke er så svært som det ser ud til. De er alle bagt efter den samme opskrift. Men i anledning af julen skulle jeg prøve noget nyt. Det blev til en lækker kanelroulade.
Kanelrouladen, på billedet, er ikke bagt med glutenfri mel som den anden roulade, men det kan godt lade sig gøre at skifte hvedemelen ud med glutenfri mel.
Ingredienser til kanelroulade
125 g sukker
4 æg
2-3 tsk kanel
1 tsk bagepulver
125 g mel
marmelade (jeg brugte “hyben æble marmelade” fra Rema1000)
2½ dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Pisk æg, sukker og kanel til en let og luftig masse
Bland mel og bagepulver
Vend melet i æggemassen
Fordel dejen på en bageplade (husk bagepapir under)
Bages 10-15 minutter ved 200 grader
Lad den køle af imens du pisker flødeskum
Smør med marmelade og flødeskum inden den rulles til en roulade
Pynt med flødeskum og kanel
Husk at det er muligt at følge Laura-Marie på facebook og dermed undgå at gå glip af nye opskrifter.
En kommentar
Pingback: