Glutenfri kager,  Smagen af jul

Julekage – 100 mus med haler på

Jeg vil i dag dele en lille nem julekage idé med jer. En hel almindelig chokoladekage blev tryllet om til 100 mus med haler på. 100 mus er nok lige i overkanten, men en sød lille flok mus blev serveret da vi fejrede fødselsdag midt på måneden.

julekage

Musene er lavet af chokoladekage. Min personlig favorit; svampet chokoladekage var igen løsningen på min lille juleidé. Denne chokoladekage opskrift lykkedes hver gang og jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke kan lide den. Den er tilpas svampet og virkelig lækker i smagen. Du kan evt tilføje lidt hakket chokolade for at give den lidt ekstra.

Jeg har pyntet julekage musene med chokoladekringler og mint pastiller. Øjnene er sukkerøjne, købt færdigt og perfekte til kagepynt. De findes i flere forskellige størrelser alt efter, hvad du skal lave.

Følg mig på Pinterest for mere inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *