
Vafler – sprøde, lækre og glutenfri
Jeg elsker vafler. De smager så lækkert enten med bær, flormelis eller marmelade til. Jeg har bagt en lækker portion glutenfri vafler. Dem vil vi nyde til desserten i aften.
Vafler er lette at røre sammen og lette at bage. Det kræver blot et vaffeljern. Denne gang blev det til en portion glutenfri vafler, men du kan meget let erstatte den glutenfrie mel med almindelig hvedemel.
Vafler – min opskrift
- 2 æg
- 2 spsk sukker
- ½ l vand
- 4 dl mælk
- 450 g Schär Mix C (glutenfri mel)
- 4 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 250 g margarine
Fremgangsmåde:
- Smelt margarinen
- Rør æg og sukker sammen
- Tilsæt mel, bagepulver og vaniljesukker
- Tilsæt mælk, vand og margarine
- Bages i vaffeljern til de er gyldne

I dag har jeg bagt i vores almindelige vaffeljern. Det bager de klassiske vafler, der kan knækkes fra hinanden i fem hjerter. Til min fødselsdag ønsker jeg mig et bobbelvaffeljern (affiliatelink). Jeg drømmer om at servere flotte vafler med is og frisk frugt i løbet af sommeren.
Mere glutenfri
Jeg har efterhånden samlet en del glutenfri opskrifter her på bloggen. De ligger alle samlet lige her og der vil løbende komme flere til. Skulle du få lyst til at følge mig er det muligt på både Pinterest og Facebook.
Jeg bager som regel med Schär Mix C eller Rød Finax. Det skulle gerne fremgå i mine opskrifter, hvilken mel jeg har brugt og ellers er I altid velkommen til at spørge. Der er lidt forskel på de forskellige meltyper når vi snakker glutenfri bagning.

Fastelavnsmuffins
Du vil muligvis også synes om

Sund jordbær is – kun 2 ingredienser
27. maj 2020
Kanelroulade – smager lidt af jul
10. december 2018