Madpakken

Skinkesnurrer – perfekte til madpakken

Nyeste hit i madkassen her hjemme er skinkesnurrer. De kræver lidt tid i køkkenet, men det er det hele værd.

Jeg elsker at bage til madpakken da jeg synes det hurtigt bliver kedeligt med rugbrødsmadder. Så hvis du har det på samme måde så skal du altid prøve disse skinkesnurrer.

Skinkesnurrer er virkelig lækre. Dejen er super blød og rigtig bolle-agtig. De bliver ikke tørre og kan sagtens ligge et par dage på køl.

Find mere inspiration til madpakken her.

skinkesnurrer

Skinkesnurrer ingredienser:

  • 25 g gær
  • 3 dl mælk
  • 1 æg
  • 550 g mel
  • Lidt salt
  • 80 g smør
  • Skinketern
  • Revet ost

Fremgangsmåde:

  • Lun mælken.
  • Rør gæren ud i den lune mælk
  • Tilsæt æg
  • Tilsæt salt og melet imens du rører rundt.
  • Rør til dejen er dejlig blød og slipper skålen. Det tager nogle minutter. Imens kan du skære smørret i mindre stykker.
  • Tilsæt smørret og rør rundt til dejen igen slipper skålen.
  • Lad dejen hæve lunt i en time
  • Rul dejen ud i en rektangel
  • Fordel fyldet
  • Fold dejen på midten
  • Rul lidt igen
  • Skær dejen i strimler på ca. 2 cm bredde
  • Tag fat i begge ender og sno rundt.
  • Jeg valgte at bage dem i en muffinsform for at holde lidt på fyldet.
  • Bages ca. 15 min ved 200 grader
skinkesnurrer

Følg mig på instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *