Is og kolde desserter

Sund jordbær is – kun 2 ingredienser

Sund jordbær is må I simpelthen bare prøve. Den smager fantastisk og er den perfekte sunde løsning til en der elsker is som mig. Kan du lide is? Så læs med her.

Jeg elsker is og kan altid finde plads til en is. Men det er jo ikke super sundt, så nu har jeg fundet denne lækre udgave som både smager fantastisk og er sund. I går aftes serverede jeg sund jordbær is. Den blev helt perfekt. Dejlig cremet og med en fantastisk smag af jordbær. Den skal I prøve.

sund jordbær is

Sund jordbær is kan laves med kun 2 ingredienser. Den kræver ikke den store forberedelse og er derfor den perfekte løsning når du bliver lidt lækkersulten. Bare sørg for at du altid har frosne bananer i fryseren. Jeg bruger også ofte bananer i min smoothie så der ligger som regel altid et par stykker på frost.

Til 2 lækre portioner is skal du bruge:

  • 2 frosne bananer
  • 150 g frosne jordbær
  • knap 1 dl vand
  • Alle ingredienser hældes op i en foodprocessor
  • Kør indtil isen er dejlig cremet
  • Server straks – evt. med et drys hakket nødder eller mørk chokolade
sund jordbær is

Sund jordbær is er smagen af sommer

Min lækre is smager af sommer. De søde jordbær har den helt rigtige sommersmag. Men der findes jo mange andre lækre sommersmage. Lige nu vokser vores rabarber helt vildt og jeg har endnu engang serveret en lækker crumble. Jeg skal nok gemme opskriften til jer en af de nærmeste dage. Det næste der står klar i haven bliver hyldeblomsterne og så håber jeg også at vi kan plukke friske jordbær snart. Måske nok til en flødebollelagkage til min fødselsdag?

Husk at du kan følge mig på instagram, hvor jeg deler billeder af det mad jeg laver og skriver når der er nyt på bloggen.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *