Konfekt og andre lækkerier

Hybensukker

Hvis I lige som mig elsker at pynte kager så skal I lave en portion hybensukker. Hvis I er hurtige så kan I lige nå det inden hybenbuskene er færdige med at blomstre.

Jeg har lavet hybensukker for første gang. Det er en rigtig hyggelig proces og især mine yngre søskende synes det var sjovt at tjekke sukkeret undervejs.

Jeg har planer om at bruge mit hybensukker til kagepynt. Farven er utrolig smuk og smagen let parfumeret.

hybensukker

Lav dit eget hybensukker

Det er meget let at lave dit eget hybensukker. Du skal bruge 2 dl hybenblade (presset tæt sammen når du måler) til 3 dl rørsukker. Blend hybenblade og rørsukker og fordel det på en bageplade. Lad sukkeret tørre i 3-4 dage. Sukkerer har lang holdbarhed så længe du opbevarer det i en lukket beholder.

hybensukker

Jeg kunne forestille mig at pynte min chokoladekage med det flotte sukker eller måske en portion donuts. Tænker det vil give et super flot prinsesse look. Hvad tænker I? Synes I ikke farven er smuk? Jeg overvejer om jeg lige skal lave en portion mere inden hybenbuskene er færdige med at blomstre. Så har jeg sukker til pynt hele efteråret.

Husk at du kan følge mig på Pinterest og Instagram.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *