Glutenfri lækkerier,  Morgenmad

Bananpandekager

Bananer i overskud? Så skal du prøve mine lære Bananpandekager. De er et sikkert hit her i huset.

I dag er det Pandekagedag og i den anledning har jeg serveret pandekager til morgenmad, frokost og aftensmad.

Vi startede i morges med bananpandekager. De er utrolig lette at lave og smager super godt. Jeg serverede dem sammen med frugtsalat og en lille klat Skyr.

bananpandekager

Til en portion bananpandekager skal du bruge:

  • 3-4 bananer
  • 3 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 tsk. bagepulver
  • Lidt margarine til at stege i
  • Mos bananerne med en gaffel
  • Rør æg, havregryn og bagepulver sammen
  • Tilsæt de moste bananer
  • Varm panden godt op
  • Put dejen på panden med en ske
  • Steges til de er gyldne

Kan du ikke spise dem alle sammen, så kan de sagtens gemmes og tages med i madpakken.

bananpandekkager

Glutenfri bananpandekager

Det er utrolig let at lave disse pandekager i en glutenfri udgave. Du skifter blot de almindelige havregryn ud med de glutenfri. Konsistensen er ens på de to slags havregryn og derfor er mængden den samme.

bananpandekager

Følg Laura Marie på instagram og hold dig opdateret med de nyeste opskrifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *